Forespørsel

 
 
 
 
 
 
 
 
 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


IMET M880 WAVE2 S

Ny teknologi og estetisk oppgradering av Wave2 S. En av nyheten er at NiMH-batteriet er erstattet med et Li-om polymerbatteri, so muliggjør uavbrutt bruk av fjernstyringen i opptil 25 timer.

Nye funksjoner som automatisk frekvensveksling med «AFA» teknologi (Adaptive eller Automatic Frequency Agility), kontinuerlig overvåkning med PC med et spesielt diagnoseverktøy, mulighet for PIN-kode for å begrense bruken kun til autorisert personell, LED som gjør trykknappene lett synlige også ved dårlige lysforhold og nattestid er forbedringer å sette pris på.

Til forskjell fra den tidligere modellen kan den nye Wave 2 S også utstyres med grafisk display.

Wave2 S er idèell for elektriske taljer, traverskraner, transportbånd, mindre tårnkraner og lignende.

Automatisk Frekvensovervåkning (AFA)

Siden senderen er basert på «AFA» teknologi (adaptive eller automatisk frekvenstilpasning) elimineres risikoen for kommunikasjonsbrudd grunnet interferens.  Radiostyringen søker kontinuerlig og velger den minst forstyrrede kanalen av de som er tilgjengelig.

Hendelseslogg

IMET radiofjernstyringer husker alle hendelser som kan ha ført til feil eller uventet stopp, og antall brukstimer.

PIN-kode: Alltid i trygge hender

Den nye serien radiofjernstyringer tillater deg å sette en valgfri PIN-kode slik at utstyret kun kan brukes av autorisert personell.  Dette er nok et bevis på hvordan IMET lager og utvikler sine produkter med ekstremt fokus på detaljer.

Nødstopp:  Sikkerhet i første rekke

Den nye nødstoppknappen med dobbelt tilbakestilling-system sikrer høyeste grad av sikkerhet i henhold til europeiske og internasjonale standarder, kombinert med enestående brukervennlighet.  Selv om den er godt beskyttet mot utilsiktet aktivering er stoppknappen likevel lett tilgjengelig for utløsning av en tilsiktet nødstopp.

Nye utbyttbare og ladbare LiPo-batterier:

Opp til 25 timers kontinuerlig drift! Sammenlignet med de tidligere batteriene sikrer de nye den nye (LiPo) generasjonen lenger driftstid og ubetydelig hukommelseseffekt.  Senderen er utstyrt med en lett tilgjengelig batterilomme som muliggjør raskt bytte og samtidig perfekt skjerming mot væskeinntrengning.  Gullbelagte kontaktpunkter sikrer en langsiktig stabil elektrisk forbindelse.

Brytere for funksjonsvalg og bevegelser:  Maksimum komfort i bruk.

IMET tilbyr et bredt spekter av velgebrytere, trykknapper, av/på-brytere og potensiomtere som kan møte alle tenkelige tilpasningskrav. Disse komponentene er svært hendige og egnet for lange arbeidsøkter, også for operatører som bruker hansker.

Status-LED: En liten men stor hjelp

Alle senderenheter i IMET radiosystemer er utstyrt med LED-lys som viser driftsstatus, batterinivå og feilmeldinger.

Ergonomisk belte

Det hendige beltet tillater operatøren å ha begge hender helt frie slik at han enkelt kan utføre anhuking og frigjøring av kranlasten.

Ergonomi:  Funksjonalitet hånd-i hånd med design

Vi legger stor vekt på detaljer for å tilby ergonomiske og funksjonelle produkter.  Dette har ledet til enheter med små dimensjoner og lav vekt som gir større bevegelsesfrihet og et mer komfortabelt og sikrere grep, også ved lange arbeidsøkter.

Materialer: Ikke noe miljø er for barskt

Kapslingene på  IMET radiofjernstyringer er laget av syntetiske materialer som er i overensstemmelse med RoHS-standarden, og gir maksimal soliditet og bestandighet mot påvirkning både mekanisk og fra temperaturer fra -25 til +55 OC, så vel som fra aggresive kjemikalier.  Disse materialene er frie for farlige stoffer, fullt resirkulerbare og følgelig miljøvennlige.