Forespørsel

 
 
 
 
 
 
 
 
 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Standard-løsninger

Her finner du alt du trenger av komplette kraner, lettbaner, svingkraner, elektriske taljer og heiseverk samt krankomponenter til ombygging av kraner eller bruk i andre mekaniske konstruksjoner fra vår leverandør ABUS Kransysteme GmbH.

Mer enn 1.100 ansatte ved anlegg i Gummersbach i Tyskland og ved europeiske datterselskaper produserer ABUS standard krantyper og heiseverk med kapasiteter fra 80 kg til 120 tonn. ABUS står selv for utvikling og produksjon av sine egne krankomponenter, inkludert motordrifter og styresystemer, heiseverk og stålkonstruksjoner, og de monterer, pakker og klargjør enheter og kraner for transport.  Industrikran Norge står for levering på plassen, montering og sertifisering frem til overlevering av ferdig krananlegg, klart til bruk.

Så skal du løse en løfte- og transportoppgave innendørs i et industrielt miljø finner vi garantert den riktige løsningen for deg i ABUS sitt omfattende sortiment av standardløsninger. Du finner en komplett oversikt over disse på sidene som følger, og bruk gjerne forespørselsskjemaet så gir vi deg et komplett og uforpliktende tilbud.